Grote onderhoudsinspectie

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsbeurt is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden.

Grote beurt kosten

Mijngarage.be biedt u een gegarandeerde prijs voor een grote onderhoudsbeurt. Uw auto wordt gecontroleerd op 78 punten van de grote beurt checklist. Natuurlijk worden de olie, het oliefilter vervangen. Bekijk uw prijsspecificatie of ook het luchtfilter en/of de bougies worden vervangen.

Als de monteur constateert dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt hij eerst met u. Zo voorkomt u financiële verrassingen.

 

Waarom grote onderhoudsbeurt?

 

De grote beurt geeft inzicht in de staat van uw auto. Door een grondige inspectie weet u welke grote reparaties in de toekomst nodig zijn. Misschien kunt u ze dankzij een grote beurt zelfs wel voorkomen. Na de onderhoudsinspectie gaat u weer met een veilige auto de weg op.

Veelgestelde vragen over "Grote onderhoudsinspectie"

 • Wat wordt er gecontroleerd en vervangen tijdens een grote onderhoudsinspectie?

  Tijdens de grote onderhoudsinspectie van mijngarage.be wordt uw auto gecontroleerd op 78 punten. Onder andere: remvloeistof niveau, koelvloeistof niveau, brandstofslangen en de banden spanning.

  Verder wordt de olie ververst en het olie- en het luchtfilter vervangen. In sommige gevallen moeten ook de bougies en het brandstoffilter vervangen worden, deze kosten zijn, tenzij vermeld in de prijsopgave, niet in de prijsopgave meeberekend. Dit zijn kosten die er extra bijkomen.

 • Wanneer is mijn auto toe aan een grote beurt?

  Iedere auto heeft een instructieboekje. Dat ligt meestal in het dashboardkastje van uw auto. In dat boekje staat hoe en wanneer u de auto onderhoudt.

  De interval voor onderhoud kan verschillen. Over het algemeen hebben jongere auto’s minder onderhoud nodig dan oudere of auto’s die veel kilometers hebben gereden.

   

 • Wat kost een grote beurt voor mijn auto bij mijngarage.be?

  De kosten voor het uitvoeren van de grote beurt zijn afhankelijk van uw merk en type auto. Wilt u een prijs op maat voor uw auto? Vraag dan via mijngarage.be een offerte op.