Over Mijngarage.be

Mijngarage.be geeft u vooraf duidelijkheid over prijzen voor autoreparatie en -onderhoud. Dankzij onze prijsgarantie komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Mijngarage.be heeft een netwerk van 460 aangesloten garages. Daarom vindt u altijd een garage in de buurt die uw job uitvoert tegen een vaste én scherpe prijs.

 

Prijs voor onderhoud aan uw auto

Mijngarage.be hanteert alleen all-in prijzen. Dit betekent dat het arbeidsloon van een gekwalificeerde monteur is inbegrepen en kwaliteitsonderdelen en eventuele milieutoeslagen zijn meegerekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Kwaliteitsonderdelen

Onze deelnemende garages voeren de jobs uit voor de prijzen waarvoor wij met u de afspraak hebben gemaakt. Zij monteren alleen de kwaliteitsonderdelen die wij hebben opgegeven. De onderdelen voldoen altijd aan de eisen van de autofabrikant. Zo bent u verzekerd van originele kwaliteit.

Prijsgarantie op klussen

Wij staan garant voor alle opgegeven prijzen. Mocht om welke reden dan ook de prijs toch hoger uitvallen, dan krijgt u het verschil terugbetaalt van mijngarage.be.

Om van deze prijsgarantie gebruik te maken, plant u uw auto job op mijngarage.be bij één van de aangesloten garages. Na het maken van de online afspraak ontvangt u een prijsgarantiecode.
 

Contact en service

Heeft u een vraag, een opmerking, een suggestie of een klacht? We horen het graag van u. Kijk eerst even bij het joboverzicht. Misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen.