Remblokken voorzijde vervangen

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.

Wat is inbegrepen bij de gegarandeerde mijngarage.nl prijs voor het vervangen van de remblokken voorzijde

Bij een mijngarage.be garage krijgt u remblokken van het merk TRW. Ook het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen zijn bij deze prijs inbegrepen.

Brandt het waarschuwingslampje op uw dashboard? De kans is groot dat ook de slijtingsindicator aan vervanging toe is. Mocht dat zo zijn, dan vraagt de monteur u altijd eerst om toestemming.

 

Waarom remblokken vervangen?

 

De remblokken slijten elke keer wanneer u remt. Als ze versleten zijn gaat uw auto slecht remmen. En dat kan gevaarlijke situaties opleveren voor u en anderen. Vervang daarom uw remblokken op tijd.

 

Veelgestelde vragen over "Remblokken voorzijde vervangen"

  • Welke vervangingstermijn staat er voor remblokken?

    Voor het vervangen van de remblokken kan de leverancier geen concrete vervangingstermijn vaststellen. De snelheid van de slijtage van de remblokken gaat namelijk gepaard met uw eigen rijstijl en het gewicht van de auto.

    Rijdt u stevig door en trapt u daarbij vaak het rempedaal in? Dan zullen de remblokken van uw auto waarschijnlijk sneller aan vervanging toe zijn dan wanneer u een rustige rijstijl heeft.